Az érdekes őri és környékbeli adatok lelőhelye

ŐrLeaks

„Egészségügyi alapellátás infrastrukturális fejlesztése Őr községben új Egészségház létesítésével”

2018. május 23. - Őrleaks

20180522_200923.jpg

Nemrég megkezdődtek a munkálatok községünkben, elkezdték építeni az új egészségházat, melynek költségvetése: 60.000.000 FT, ez  100 % támogatással valósul meg és a projekt tervezett befejezési ideje 2018.10.31.

Ennek oka az, hogy a jelenlegi háziorvosi és a védőnői szolgálat közös váróteremmel rendelkezik és ez az épület tovább nem bővíthető, beépítettségi foka 100%-os.

Továbbá még az is, hogy a védőnői szolgálat nem tudja az ÁNTSZ által térítés nélküli használatra átadott méhnyak-szűréshez szükséges eszközöket elhelyezni hely szűke miatt a helyiségben. Így e kötelező feladat ellátását ebben az épületben nem tudják megoldani jelen körülmények között.  A helyiségek a jogszabály által előírt nagyságot nem érik el, ezért döntött a Képviselő Testület az új létesítmény létrehozásáról.

A projekt célja: jó minőségű közszolgáltatásokhoz való hozzáférés biztosítása a településen, az egészségügyi alapellátó-rendszer eredményességének és hatékonyságának, valamint prevenciós funkcióinak fokozása.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://orleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr6913996628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása