Az érdekes őri és környékbeli adatok lelőhelye

ŐrLeaks

Nem adják ki a közérdekű adatokat, ezért jogorvoslatért a NAIH-hoz fordultunk!

2017. augusztus 09. - Őrleaks

Már több hónapja annak, hogy közérdekű adatigénylést nyújtott be  az Őrleaks csoport, Őr község önkormányzatához. Azt szerettük volna megtudni, hogy az önkormányzat tervezi-e ipari park kialakítását, valamint hogy van -e ezzel kapcsolatban beadott pályázatuk.

A többszöri megkeresés ellenére választ nem kaptunk, ezért a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordultunk jogorvoslatért.

 

jogorvoslat-a-hagyateki-eljarasban-bizik-ugyvedi-iroda.jpg

 

 A levélből:

 

Tisztelt NAIH !

Kérjük a Tisztelt NAIH-t, hogy az általunk kért adatok kiadására legyen szíves felszólítani az adatgazdát.

Egyúttal kérjük a Tisztelt Hatóságot, hogy vizsgálja meg a www.or.hu oldal tartalmát, mert a véleményünk szerint a legalapvetőbb közérdekű adatokat sem teszi közzé az önkormányzat,"ÁLTALÁNOS KÖZZÉTÉTELI LISTA".

Kérjük a Tisztelt Hatóságot, hogy szólítsa fel az adatgazdát arra, hogy dolgozza ki és tegye elérhetővé az ÁLTALÁNOS KÖZZÉTÉTELI LISTÁT weboldalán.

 

2017.július 27., Őr

 

                                                                    -Őrleaks csoport-

A bejegyzés trackback címe:

https://orleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr2612731890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása