Az érdekes őri és környékbeli adatok lelőhelye

ŐrLeaks

Fellélegezhetünk, nem kell tovább keddenként a kukák között szlalomozni!

2017. április 01. - Őrleaks

Őrleaks csoportunk a kapcsolatépítő beszélgetések alkalmával, azt tapasztalta, hogy az emberek nincsenek megelégedve a személtszállító cég alkalmazottainak a munkájával, amit egyik csoporttalálkozónk alkalmával egyik résztvevőnk is megerőssített.

Elmondása szerint nagy problémát okoz neki, az hogy keddenként, amikor is a szemétszállító cég alkalmazottai kiürítik a kukákat és az üres szeméttároló edényeket az úttesten hagyják, amit neki kerülgetne kell, hiszen ez veszélyeztetti az Ő  és más autósok biztonságát is.

Ezért még azon a  csoporttalálkozónkon, meg is vitattuk és  közösen úgy döntöttünk, hogy a közösségszervezés módszerével fogjuk megoldani, ezt a problémát.

Ezután úrja felkerestük, azokat a személyeket akik a kapcsolatépítő beszélgetések alkalmával, ezt a problémát felvetették és meghívtuk őket a következő csoportnktalálkozóra, ahol közösen megfogalmaztunk egy levelet, amit ezután elküldtünk a szemétszállító cégnek.

A szolgáltató ugyan nem válaszolt a levelünkre, de a probléma mára már megoldódott, mert a szolgáltató alkalmazottai, már nem hagyják az úttesten a kiürített kukákat.

Így már az autósoknak nem kell szlalomoznia a kukák között.

 

 

 

         Őrleaks csoport

A bejegyzés trackback címe:

https://orleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr6612394053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása