Az érdekes őri és környékbeli adatok lelőhelye

ŐrLeaks

Több buszt akar Jármi, Őr és Vaja lakossága !

Hétköznap, két órát kell várakozniuk a Budapestről, a Kraszna Intercityvel Mátészalkára érkező, és Jármi, Őr és Vaja községekbe igyekvő állampolgároknak...

2016. november 08. - Őrleaks

 

Tisztelt Busztársaság!

 

Az alábbi menetrend módosítási kérelemmel fordulunk Önökhöz. Kérjük, hogy legyenek szívesek kéréseinket megfontolni, és lehetőség szerint már a decemberi menetrend változáskor bevezetni.

 

Kéréseink, prioritás szerinti sorrendben:

 

1, Hétköznaponként, a Budapestről, Mátészalka állomásra érkező Kraszna Intercity vonattól (19:38), Jármi, Őr érintésével, Vajára, buszjáratot legyenek szívesek beállítani.

 

Jelenleg, 18:15 után, a következő busz csak 21:25-kor indul az említett településekre. A Kraszna Intercity Budapestről közvetlen kocsikat továbbít Mátészalkára, így közkedvelt a Mátészalka környéki települések lakosainak körében. A vonat 19:38-ra ér Mátészalkára, és a jelenlegi autóbusz menetrend szerint csaknem két órát kell várakozniuk a következő (egyben utolsó buszjáratig) azoknak az utasoknak akik, Vaja felé szeretnének utazni.

 

2, Szombati napokon szintén a Budapestről, a Mátészalka állomásra érkező Kraszna Intercity vonattól (19:38), Jármi, Őr érintésével, Vajára buszjáratot legyenek szívesek beállítani.

 

Jelenleg, 15:15 perckor indul az utolsó buszjárat Vaja felé. A budapesti egyetemekről érkező fiatalok így csak taxival tudnak hazajutni, amely több ezer forintba kerül alkalmankként.

 

3, Vasárnapi napokon, az 5:20-kor induló Kraszna Intercityhez buszjáratot legyenek szívesek beállítani, a ráhordást biztosítani, Vaja, Őr és Jármi érintésével.

 

Jelenleg, 9:19-kor indul az első buszjárat, így a három település lakóinak autóval, vagy taxival kell megoldani a bejutást. A vasárnap a reggeli Intercityvel már indulnak az egyetemisták Budapestre, amely így nehézségekbe ütközik.

 

Az érintett települések lakosságszámai:

 

Jármi: 1301

Őr: 1380

Vaja: 3492

 

Összesen: 6173 fő

 

Őr, 2016.november 08.

 

-Őrleaks csoport-

 

szalkavajahetkoznap.png

A jelenlegi, hétköznap esti menetrend

A bejegyzés trackback címe:

https://orleaks.blog.hu/api/trackback/id/tr1711943865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása